Sparen voor de oude dag

“Een” pensioen bestaat niet!

Want niemand is gelijk. Niemand leeft gelijk. Ook niet als we straks stoppen met werken. En toch wordt er wel zo algemeen over een pensioen gesproken. Een pensioen, dat is een financiële regeling waar je wel of niet onder valt. Een regeling die bepaalt hoeveel u straks te besteden heeft.

Maar wie zegt dat dat bedrag wel past bij uw manier van leven? Wat zegt een regeling als u niet weet wat u gaat doen? Een goed pensioen begint niet bij een regeling van uw werkgever of geld. Maar bij uw ideeën over de toekomst. Zelf bepalen hoe u nu en later wilt leven. Dát is de eerste stap naar een goed pensioen, Uw pensioen.

Wat uw situatie ook is, voor uw pensioen is het zinvol om af te spreken met een van onze ervaren en deskundig financieel specialisten. Aangezien uw pensioen een uiterst persoonlijke kwestie is én wij weten hoe belangrijk binnen uw financiële planning uw pensioen is, geloven wij niet in een standaard aanpak.

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Neem voor meer informatie contact op of bel 015-310 01 76 voor een afspraak.

RSS Actueel

  • Consumentenmail juli: heb jij nog een beleggingsverzekering (woekerpolis)? Zo krijg je direct gratis hersteladvies 18 juli 2019
    Deze maand in de consumentenmail: wat is er per juli veranderd in jouw portemonnee? Doe de tool 'Wat betekent dit voor mij?' en je weet het. En: wat zijn de risico's van een financieel product dat niet bij jou past en wat is de aanpak van de AFM tegen deze producten? Maar ook hoe je gratis […]
  • David Voetelink benoemd tot lid raad van toezicht AFM 14 juli 2019
    Minister Hoekstra van Financiën heeft David Voetelink benoemd tot lid van de raad van toezicht (rvt) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De benoeming is per 15 juli 2019 en geldt voor een periode van 4 jaar. Rob Becker stelt zich niet beschikbaar voor een tweede termijn en verlaat per 15 juli de rvt.
  • AFM in gelijk gesteld in tuchtzaak tegen accountant Greenchoice 8 juli 2019
    De klacht die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in 2014 indiende tegen de accountant van Borrie Accountants B.V., die de jaarrekening over 2010 van energieleverancier Greenchoice onterecht goedkeurde, is grotendeels gegrond verklaard door de Accountantskamer. De accountant heeft de controle met een onvoldoende professioneel-kritische instelling uitgevoerd, waardoor fraudesignalen niet zijn opgevolgd.