Over ons

Wij zijn…
Na jaren voor diverse banken en verzekeringsmaatschappijen te hebben gewerkt, is de eigenaar van Vitis Advies in 2007 voor zich zelf begonnen. Een oude bedrijfsruimte in de haven van Scheveningen werd ingericht als kantoorruimte en de eerste klanten werden daar ontvangen. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en is er veel veranderd. Nu heeft Vitis Advies 6 medewerkers en zo’n 2000 relaties. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een familiebedrijf en adviseren wij onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen en banken.

Onafhankelijk advies
Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat helemaal afgestemd is op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Omdat wij onafhankelijk zijn beschikken wij over een zeer ruim aanbod van verzekeringsmaatschappijen met nagenoeg alle denkbare verzekeringen en financieringen, van basis- tot de meest uitgebreide dekking. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om voor u de juiste oplossing samen te stellen.

Selectie van maatschappijen
Omdat de markt veel aanbieders van financiële producten en diensten kent en deze aanbieders vaak tientallen verschillende financiële producten hebben, maken wij een selectie van de maatschappijen waar we bij voorkeur zaken mee doen. Deze selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep wordt gedaan op een uitkering.

Wensen
Als wij u adviseren over een bepaalde financiële dienst, dan onderzoeken wij eerst of een product van één van de door ons geselecteerde aanbieders voldoet aan uw wensen. Zijn wij van oordeel, bijvoorbeeld omdat u zeer specifieke wensen hebt, dat binnen deze voorkeur selectie geen geschikte aanbieder aanwezig is, dan kunnen wij breder op de markt van financiële producten gaan zoeken.

Permanente Educatie
Omdat financiële producten erg complex zijn én ook steeds veranderen moet zelfs een professional voortdurend bij de les blijven. Daarom investeren we voortdurend in het vergroten en verdiepen van onze vakkennis, zodat we u steeds kunnen verzekeren van een deskundig en actueel advies. Hiervoor volgt ons kantoor geregeld trainingen en opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten.

Contactformulier


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]