Question 1

 • Geen categorieën
 • Geen reacties

Lorem ipsum dolor sit amet, nam no exerci aeterno. No velit facilisi honestatis has, ad sumo deserunt deterruisset eum. Pro omnes suscipit ne. Ei qui quod sententiae. Esse ornatus ut vis, et labitur alienum usu. At primis vivendo necessitatibus nec, fabulas nonumes graecis mea cu.

Categories:

RSS Actueel

 • Veel signalen over nieuwe werkwijzen van oplichters 21 mei 2024
  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) ziet een toename in het aantal signalen en consumentenvragen over oplichting en fraude. De toezichthouder start daarom met de online publiekscampagne checkjeaanbieder.nl om mensen meer bewust te maken over hoe oplichters te werk gaan.
 • AFM Jaarverslag 2023: digitale verleidingen meest riskant voor jongeren 9 april 2024
  Beleidsbepalers en toezichthouders moeten aandacht blijven houden voor financieel kwetsbare consumenten in onze samenleving. In de huidige dynamische omgeving, met ontwikkelingen als finfluencers, klimaatrisico’s op de woningmarkt en kunstmatige intelligentie, pleit de bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) Laura van Geest voor waakzaamheid bij de presentatie van het jaarverslag 2023. 
 • Cryptoapps zijn nog niet ingericht in het belang van de klant 9 april 2024
  Gebruikers van cryptoapps worden gestuurd naar het regelmatig en gemakkelijk handelen in bepaalde crypto’s. Hierdoor bestaat het risico dat consumenten impulsieve beslissingen nemen en aankopen doen die niet geschikt zijn voor hen. Dat blijkt uit een verkennend onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) naar de keuzeomgeving van apps van drie Nederlandse cryptodienstverleners. Wij moedigen cryptodienstverleners […]

Contactformulier


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht