Over ons

Vanuit ons kantoor in Nootdorp staan de vakbekwame en ervaren adviseurs van Vitis Advies voor u klaar. Om juist in uw eigen vertrouwde omgeving te praten over vrijwel alle financiële zaken waar u mee te maken kunt krijgen zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en financieringen. Óók over pensioenen én hypotheken, onze specialisatie bij uitstek.

Onafhankelijk

uiteraard zijn wij niet gebonden aan specifieke banken of verzekeringsmaatschappijen en heeft ons assurantiekantoor geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Zo heeft ook geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Selectie van maatschappijen

Omdat de markt veel aanbieders van financiële producten en diensten kent en deze aanbieders vaak tientallen verschillende financiële producten hebben, maken wij een selectie van de maatschappijen waar we bij voorkeur zaken mee doen. Deze selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep wordt gedaan op een uitkering.

Wensen

Als wij u adviseren over een bepaalde financiële dienst, dan onderzoeken wij eerst of een product van één van de door ons geselecteerde aanbieders voldoet aan uw wensen. Zijn wij van oordeel, bijvoorbeeld omdat u zeer specifieke wensen hebt, dat binnen deze voorkeur selectie geen geschikte aanbieder aanwezig is, dan kunnen wij breder op de markt van financiële producten gaan zoeken.

Permanente Educatie

Omdat financiële producten erg complex zijn én ook steeds veranderen moet zelfs een professional voortdurend bij de les blijven. Daarom investeren we voortdurend in het vergroten en verdiepen van onze vakkennis, zodat we u steeds kunnen verzekeren van een deskundig en actueel advies. Hiervoor volgt ons kantoor geregeld trainingen en opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten.

Persoonlijk Advies

Kortom, omdat voor Vitis Advies naast een deskundig en onafhankelijk advies het gevoel altijd van groter belang is geweest dan cijfers, ontvangen wij onze cliënten niet alleen bij op ons kantoor. Uiteraard komen wij ook graag bij ú thuis of op de zaak. Hierdoor voelt u zich meer ontspannen, waardoor er een waardevoller én veel persoonlijker advies ontstaat.

Contactformulier


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht